Undervisning af en professionel træner

Instruction by a Professional Coach

 Andrew Murray er en fuldtids HPA-akkrediteret polotræner med 30 års erfaring og ekspertise inden for alle aspekter af polo. Hans karrieres højdepunkter inkluderer co-management og styring af store professionelle teams i Storbritannien og Europa.

Andrew har arbejdet for de kongelige familier i Jordan og Brunei i både en rådgivende og ledelsesmæssig funktion. Han har udvalgt og uddannet heste til top polospillere, såsom Memo Gracida 10 og Howard Hipwood 9.

Andrew har et væld af erfaring med at undervise i polo – fra en-til-en begynderundervisning, til dygtige amatører og hold.

I dag er han freelance-instruktør og arbejder sammen med Ryan Pemble (HPA-instruktør), og underviser på The Royal County of Berkshire Polo Club, også kendt som Storbritanniens hjemmearena for polo. Andrew underviser derudover på det prestigefyldte Wellington College.

Spillere bør ankomme omklædte og klar til at spille polo i behageligt og passende tøj. Jeans eller jodhpurs og ridestøvler eller sko med en lille hæl. Krenkerup Polo leverer alt andet nødvendigt udstyr.

Ride-erfaring er ikke påkrævet.

For spillere, der ønsker at medbringe deres egne heste, har Krenkerup Gods folde, stalde og øvebane lige ved siden af polobanen.

Enhver reserveret aktivitet, der annulleres med mindre end 24 timers varsel, vil blive opkrævet fuldt ud.

Kontakt info@krenkeruppolo.dk for spørgsmål og booking af en lektion.

Introduktion til Polo

Spillerne lærer de mest basale mallet sving ved brugen af en kortere version kaldet en ”foot mallet”, og som anvendes til fods. Dernæst skal spillerne en tur i sadlen på træheste, inden de skal op på de rigtige heste. I slutningen af lektionen vil spillerne øve det, de har lært, ved at spille en mini chukka på den store og smukke polobane.

Individuelle lektioner

Individuelle lektioner er en-til-en-sessioner, som er skræddersyet til hver enkelt spiller, hvor der er tid til at fokusere på specifikke aspekter af ens spil. Instruktøren sørger for at imødekomme hver enkelt spillers evner for at sikre en god og sjov oplevelse.

Gruppelektioner

Gruppelektioner er en fantastisk måde at få en reel fornemmelse af at spille polo, og at arbejde som et hold samt at mærke konkurrenceånden i spillet.

Instruktions Chukka

Instruktions chukka er en session hvor instruktøren hjælper spillerne med at fokusere på taktik og regler, imens de spiller.

Henvendelser

Krenkerup Polo vil med glæde svare på spørgsmål.

Nyhedsbrev

Modtag de seneste nyheder om Krenkerup Polo.

Find vej

Krenkerup ligger 140 km syd for København.