Polo player sketch by Eddie Kennedy

Krenkerup Polo Akademi

Krenkerup Polo Akademi underviser alle i alderen fra 8 år + og efter evner; fra ikke-ryttere til dem, der er sikre i sadlen eller endda erfarne på polobanen. Poloponyerne er tålmodige og nervefaste, og Krenkerup Polo er stolt over at have heste af en helt enestående kvalitet og træning at tilbyde sine spillere.

Polo er en sjov og nervepirrende sport for både spillere og tilskuere – men det er også en kontaktsport. Sikkerhed og etikette på og uden for polobanen udvises gennem godt horsemanship og ved at opmuntre spillere og tilskuere til at respektere disse principper.

For Krenkerup Polo er det vigtig, at spillerne får det maksimale ud af hver lektion og er garanteret en sjov og sikker oplevelse. For at sikre dette, udføres lektionerne af en erfaren og velrenommeret instruktør, der er akkrediteret af Hurlingham Polo Association.

Spillere bør ankomme omklædte og klar til at spille polo i behageligt og passende tøj. Jeans eller jodhpurs og ridestøvler eller sko med en lille hæl. Krenkerup Polo leverer alt andet nødvendigt udstyr.

Ride-erfaring er ikke påkrævet.

For spillere, der ønsker at medbringe deres egne heste, har Krenkerup Gods folde, stalde og øvebane lige ved siden af polobanen.

Enhver reserveret aktivitet, der annulleres med mindre end 24 timers varsel, vil blive opkrævet fuldt ud.

Kontakt info@krenkeruppolo.dk for spørgsmål og booking af en lektion.

Introduktion til Polo

Spillerne lærer de mest basale mallet sving ved brugen af en kortere version kaldet en ”foot mallet”, og som anvendes til fods. Dernæst skal spillerne en tur i sadlen på træheste, inden de skal op på de rigtige heste. I slutningen af lektionen vil spillerne øve det, de har lært, ved at spille en mini chukka på den store og smukke polobane.

Individuelle lektioner

Individuelle lektioner er en-til-en-sessioner, som er skræddersyet til hver enkelt spiller, hvor der er tid til at fokusere på specifikke aspekter af ens spil. Instruktøren sørger for at imødekomme hver enkelt spillers evner for at sikre en god og sjov oplevelse.

Gruppelektioner

Gruppelektioner er en fantastisk måde at få en reel fornemmelse af at spille polo, og at arbejde som et hold samt at mærke konkurrenceånden i spillet.

Instruktions Chukka

Instruktions chukka er en session hvor instruktøren hjælper spillerne med at fokusere på taktik og regler, imens de spiller.

Henvendelser

Krenkerup Polo vil med glæde svare på spørgsmål.

Nyhedsbrev

Modtag de seneste nyheder om Krenkerup Polo.

Find vej

Krenkerup ligger 140 km syd for København.