Foretag en booking

Krenkerup Polo er stolt over at besidde den eneste professionelle polobane i Danmark, samt at have de bedste og mest erfarne HPA instruktører fra UK. Den smukke bane er indrammet af 25 hektar åben og imponerende lollansk naturlandskab, og skaber således en enestående ramme for polospillere og tilskuere at nyde denne klassiske sportsgren i.

Introduktion til Polo

Spillerne lærer de mest basale mallet sving ved brugen af en kortere version kaldet en ”foot mallet”, som anvendes til fods. Dernæst skal spillerne en tur i sadlen på træheste, inden de skal op på de rigtige heste. I slutningen af lektionen vil spillerne øve det, de har lært, ved at spille en mini chukka på den store og smukke polobane.

Priser fra 1500 kr.

Pololektioner

Individuelle lektioner er én til én sessioner, som er skræddersyede til hver enkelt spiller, hvor der er tid til at fokusere på specifikke aspekter af ens spil. Instruktøren sørger for at imødekomme hver enkelt spillers evner for at sikre en god og sjov oplevelse.

Gruppelektioner er en fantastisk måde at få en reel fornemmelse af at spille polo, og at arbejde som et hold samt at mærke konkurrenceånden i spillet.

Priser fra 400 kr.

Polo på egen polohest

Krenkerup Polo tilbyder undervisning og Instruktions Chukka til kunder på deres egne poloheste. Spillerne får udviklet og styrket deres ride- og spilleevne under kyndig vejledning af en professionel polo-instruktør, der forstår at skabe det optimale samspil mellem hest og ejer.

Priser fra 800 kr.

eWheels Polo

Krenkerup Polo er de første i Nordeuropa, som tilbyder eWheels Polo; en ny sjov måde at spille polo på for alle, da det foregår på elektriske hjul fremfor heste. eWheels Polo er en spændende og udfordrende sport, der kan nydes uden kendskab til polo eller som et enestående supplement til spillere af sporten.

Priser fra 500 kr.

Sæson Green Fee

Privat adgang til polobanen for spillere med egne heste, der ønsker at træne Stick & Ball igennem hele sæsonen.

Lektioner og Chukkas tilkøbes separat.
Vilkår og betingelser gælder.

Priser fra 21.500 kr.

Ridetur i Krenkerups skove

Krenkerup besidder nogle af de største privatejede gamle skove i Danmark. Oplev det smukke landskab på hesteryg gennem de maleriske og rolige skove der omkranser godset. Skovturene foregår på skovvej ledsaget af et kvalificeret medlem af teamet.

Varighed er normalt en time, men der kan arrangeres længere tid.

Priser fra 800 kr.

Prispakke

Der tilbydes 2000 kr rabat for 20 forudbetalte lektioner eller 5000 kr rabat for 30 forudbetalte lektioner.

Lektionerne kan benyttes af samme person eller deles i familien.

Gavebevis til Krenkerup Polo

Et gavebevis til Krenkerup Polo er en enestående mulighed for at glæde andre med en uforglemmelig oplevelse.

Vælg blot den ønskede værdi, tilføj kontaktoplysninger og modtageroplysninger, og knyt en personlig besked til ordren. Gavekort sendes til modtageren via e-mail og kan indløses på Krenkeruppolo.dk.

Et gavebevis er gyldigt til polosæsonen i købsåret.

Priser fra 400 kr.

Opstaldning & Træning

Skræddersyede løsninger og priser gives ved henvendelse.

Henvendelser

Krenkerup Polo vil med glæde svare på spørgsmål.

Nyhedsbrev

Modtag de seneste nyheder om Krenkerup Polo.

Find vej

Krenkerup ligger 140 km syd for København.